Restaurant de Kolentip in Maasbracht

Small de kolentip

Make a Online Reservation

About Rest Restaurant de Kolentip

de Kolentip
Tipstraat 8 , 6051 CX Maasbracht

At a special and beautiful place in Maasbracht is the restaurant The Kolentip. Because the restaurant does not really look like a restaurant from the outside the device does amaze. The restaurant is modern and romantic, the atmosphere is very good.

The restaurant stands for 'Tasty and Local'. No nonsense food and ingredients from the region. There are as many organic cooked with regional dishes. The menu is simple but tasty. There are lots of vegetables and salads.

According to The Kolentip delicious food is accompanied by a good glass of wine. They can tell you more about the wide selection of wines they offer.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.7

(214 Recensies)


food

8.8

service

8.8

ambience

8.6

"Met liefde bereid!"

9.3
food: 10 service: 10 ambience: 8
Het was ons eerste bezoek aan de Kolentip. Wij waren positief verrast door de samenstelling van de gerechtjes. Het geheel was erg smaakvol en lekker. Ook het personeel was onopvallend aanwezig. Ze waren attent en wisten goed uit te leggen wat er werd geserveerd. Zeker een aanrader voor een heerlijk avondje uit.
-

"sfeervol dineren"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Met 4 personen in december 2016 via wowdeal hier gegeten. Toch word je als een normale klant behandeld. Gekozen voor het wijnarrangement. Uitleg over het eten en de wijnkeuzes informatief en leuk. Een gezellige avond zonder het gevoel dat je te lang zit te wachten tussen de verschillende gerechten. Geen peper en zout set op de tafel. Is ook niet nodig aldus de restauranthouder, gerechten worden al op de juiste smaak gemaakt. En volgens mij heeft hij nog gelijk ook! Kortom een complete en geslaagde avond.
-

"Heerlijk verfijnd"

8.0
food: 10 service: 7 ambience: 7
Vandaag zondagse proeverij gehad bij de Kolentip, een menu met 4 heerlijke gerechtjes, puur en verfijnd van smaak, mooi opgemaakt. Daarbij royale glazen goede wijn, water op tafel. Verrassing koffie met kleine heerlijkheden na. Bediening heel vriendelijk en correct, alles op tijd, compliment aan de keuken! Heel redelijke prijs voor deze verwennerij!
-

"Favoriete restaurant!"

9.3
food: 10 service: 9 ambience: 9
Ik kom al jaren graag bij de Kolentip, dit is echt mijn favoriete restaurant geworden. Ik ben ook regelmatig bij vergelijkbare restaurants geweest, waarmee ik bedoel met menu's in dezelfde prijsklasse of iets daarboven. Na een aantal verschillende ervaringen kan ik zeggen dat voor mij geen enkel restaurant in de omgeving kan tippen aan de Kolentip, met name wat betreft de smaken. Er wordt een regelmatig wisselend menu aangeboden, en elke keer wordt ik weer verrast door de verrassende en vooral erg lekkere smaak combinaties! De keuken stelt nooit teleur, ook als het erg druk is valt op dat er veel aandacht wordt besteed aan ieder gerecht - helemaal af. De bediening is er erg vriendelijk en behulpzaam, er is een fijne ontspannen sfeer in het restaurant. Ik kom hier vaak met verschillende vrienden/familie en ook van hen hoor ik erg positieve reacties. Aanrader dus voor iedereen die op zoek is naar een leuke locatie voor een heerlijke avond!
-

"leuke ervaring"

6.7
food: 5 service: 5 ambience: 10
mooi voorgerecht en heerlijke soep. Hoofdgerecht zou meerwaarde hebben gehad met wat groentjes. Nagerecht oké. Wijn en water op tafel helaas wel 2 x om moeten vragen. Iets regelmatiger aandacht voor de gast op zijn plaats.
-

"Mooie avond"

8.3
food: 10 service: 8 ambience: 7
Mooi uitzicht over de haven, lekker gegeten, vriendelijke bediening!
-

Restaurants in proximity of de Kolentip

BRASSERIE SCHALOEN

Oud Valkenburg 9, Schin op Geul
32 kilometers

  DEAL: 3-course dinner for 17.50 euro

WIJNRESTAURANT MES AMIS

Tongersestraat 5, Maastricht
35.8 kilometers

  DEAL: 4-course dinner now 39,50 euros

(86)

View Deal

RESTAURANT DE ROZARIO

Steenweg 8, Helmond
40.6 kilometers

  DEAL: 5-course chef's menu now € 49,50

(6)

View Deal

VANDEIJCK

Dorpsplein 4, Riethoven
41.6 kilometers

  DEAL: All Inclusive 5-course dinner now 84,50 euro

(196)

View Deal

DIJK9

Stratumsedijk 9, Eindhoven
42.6 kilometers

  DEAL: 4-course dinner + wines now 57,50

(49)

View Deal