Restaurant De Compagnon in Amsterdam

About Rest Restaurant De Compagnon

De Compagnon
Guldehandsteeg 17 , 1012 RA Amsterdam

Restaurant De Compagnon, located in a monumental canal house, has a stunning view over the water of the Damrak. The restaurant has a classic and warm atmosphere. There has been cooked here since 1992.

The cuisine is French with a personal own spin on the dishes. These dishes are made ​​with fresh products. A love for beautiful quality products creates special dishes.

Restaurant De Compagnon presents a wonderful wine list. They have a choice of 400 wines, one of the most comprehensive and unique in the Netherlands.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.3

(150 Recensies)


food

8.5

service

8.1

ambience

8.2

"Perfect"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Het eten was heerlijk met zeer behoorlijke porties vol,truffel. Bediening vriendelijk en voorkomend. Het kon niet beter.
-

"Het was ok."

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Gister hier geweest voor het eerst, na dat ik goede verhalen had gehoord. Het viel allemaal erg tegen, de bediening was ok, het eten was ok en de sfeer was ok. Niet slecht niet goed, ok. Waardoor het niet een restaurant is waar ik ooit naar terug zou gaan. De amuse die we kregen was zo klein dat er hem tussen de stenen moesten zoeken en het is toch apart dat als je aangeeft geen orgaan vlees te eten dat er eende lever op je bord ligt. Het kwam een beetje ongeïnteresseerd over. Geen extra uitleg, suggesties voor wijn en maar 1 x de vraag of het lekker was. En bij het afscheid niets.... Misschien komt het door de restaurant week, dat ze er niet heel veel energie en liefde in hebben gestoken, maar het is niet een restaurant die ik iemand aan zou raden.
-

"Geweldig gegeten in het pareltje van de Wallen"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
In dit pareltje op de Wallen, hebben we fantastisch gegeten. We waren gefascineerd door het eerste gerecht, de witte schuim van gezeefde tomaat. Alle gerechten waren heerlijk! Bovendien werden er top wijnen bij geschonken! Bedankt voor de waanzinnige avond!
-

"great food, ambience could be better"

8.0
food: 9 service: 9 ambience: 6
Food was excellent, service was very good. The place was a bit rundown but still ok.
-

"Wederom een FEEST"

8.0
food: 8 service: 8 ambience: 8
Elke keer WEER een feest om te zijn en te eten; Het eten zelf is altijd heerlijk, maar ook de benadering door personeel, het tempo tussen de gangen, ALLES klopt. Hulde Hulde dus !
-

"Heerlijk!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
In een woord, FANTASTISCH! Echt een heerlijke avond gehad met heerlijke wijnen en heerlijk eten, zeker een aanrader.
-