Restaurant l'Atelier in Gulpen

Small 5849a0d8 49e6 46fa bc96 adaf0ba58177

Make a Online Reservation

About Rest Restaurant l'Atelier

l'Atelier
Markt 9 , 6271 BD Gulpen

Welcome ingredients will appeal to you: relaxed dining, delicious cuisine, fine wines, service that warms the heart. L'Atelier cherishes the tradition of hospitality. The real recipient feel right at home. Slide and let yourself be pampered. See you soon !

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


9.4

(97 Recensies)


food

9.5

service

9.3

ambience

9.2

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We hebben heerlijk gegeten in een heel fijne ambiance, echt een aanrader!
-

"Heerlijk Gegegeten"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Smaakvolle creaties, elk gerecht origineel van smaak , kleur en ook vormgeving, Met bijpassende wijnen natuurlijk
-

"uitmuntend"

9.3
food: 10 service: 9 ambience: 9
Een zeer vriendelijke en professionele bediening informeerde ons uitvoerig wat de keukenbrigade ons voorschotelde. Ook de geadviseerde bijpassende wijnen droegen bij tot een avond genieten met een grote G. Bij het afscheid een vriendelijk "tot ziens" gaf ons de indruk dat onze aanwezigheid op prijs werd gesteld. Kortom Geweldig.
-

"Weer een feestje"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
We hebben zoals andere keren weer genoten.ontbrak ons aan niets en het was weer een feestje.alles was weer verrassend en goed verzorgd.
-

"Voortreffelijk!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Ik had gereserveerd om in de restaurantweek met een vriendin een keer kennis te kunnen maken met l'Atelier. Op de site van Dining City een 3 gangenmenu voor €27,50 per persoon. 2 dagen voor de gereserveerde datum laat in de middag een mailtje van Dining City: sorry, het restaurant is door ons per ongeluk in de verkeerde categorie geplaatst. Het menu kost €40....!!! We hebben ons uiteindelijk niet laten weerhouden door deze domme fout, ook al hebben we verhaal gehaald bij Dining City. We verheugden ons te zeer op deze bijzondere avond. En dat werd het ook! Elk gerecht was voortreffelijk qua presentatie en smaakcombinaties, zelden zo'n verrassende smaken en texturen in mijn mond geproefd. Michelin waardig! Hoffelijke maar totaal geen toneelachtige bediening, warme gastvrouw, een enorme rust en tegelijkertijd bedrijvigheid in de keuken. Voor mij waren de gerechten helemaal afgestemd op mijn lactose-intolerantie. Prijs van het menu was aangepast naar €37,50, als geste van de eigenaren. Wij komen zeker een keer terug, maar nu met onze partners!
-

""

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gisteren met een gezelschap hier heerlijk gegeten en genoten van de persoonlijke, warme ambiance. Alles klopte. Top restaurant! Ook de prijs kwaliteit verhouding is zonder meer aantrekkelijk. Eten op culinair hoog niveau en tevens voldoende om de honger te stillen. Het was niet ons eerste bezoek en ook zeker niet de laatste. Wat ons betreft absoluut een sterrenrestaurant.
-

"Een totaalervaring"

9.7
food: 10 service: 10 ambience: 9
Wederom een mooie avond mogen ervaren in dit goede restaurant. Alles was voor ons gezelschap van vieren, uitstekend op orde. Er wordt gekookt op sterrenniveau, de bediening weet een mooie balans tussen formeel en informeel te bewaken waardoor de persoonlijke aandacht echt maatwerk is. Na meer dan 30 jaren hebben mijn vrouw en ik in veel toprestaurants mogen genieten. De kunsten van Hans en Ellen staan ver bovenaan in onze ervaringen. Ga zo door en laat je niet beïnvloeden door ronduit onbegrijpelijke recensies, zoals deze door bv J. Koster is verwoord. Door haar wordt een onvoldoende gegeven terwijl ze aangeeft een fijne avond te hebben gehad, heerlijk te hebben gegeten in goede prijs kwaliteit waarbij de amuses echt geweldig waren. Zo'n recensie verdient een onvoldoende, jammer dat mensen ongecensureerd zoiets kunnen schrijven. Hans en Ellen, bedankt voor wederom een superervaring!
-

"Topavond!!"

10.0
food: 10 service: 10 ambience: 10
Gisteren kennisgemaakt met dit mooie restaurant. Ambiance, personeel en eten waren top! Hier komen we zeker nog een keer terug!
-

Restaurants in proximity of l'Atelier

GEZELLERIE BEL AIR

Markt 7, Gulpen
14.9 meters

"Cozy and friendly restaurant!"

RESTAURANT MIRÓ

Oude Rijksweg 20, Gulpen
682 meters

"Fantasy and imagination…"

INFINI

Botterweck 3, Wahlwiller
3.39 kilometers

"Enjoy a delicious meal at Restaurant Infini"

(82)

BRASSERIE SCHALOEN

Oud Valkenburg 9, Schin op Geul
5.4 kilometers

  DEAL: 3-course dinner for 17.50 euro

RESTAURANT BERG EN DAL

Dorpsstraat 19, Slenaken
5.63 kilometers

"Berg & Dal: Bourgondisch genieten met een grote B!"