Restaurant Bretelli* in Weert

About Rest Restaurant Bretelli*

Bretelli*
Hoogstraat 8 , 6001 EV Weert

Feel the sun on your plate to taste? You delusions expected in the north? Good or bad weather at your Bretelli increasingly embraced by a warm and cozy interior, attentive service and above all, surprising and delicious pictures on your plate.

Lees meer

Click to see opening-times and more

Reviews


8.7

(401 Recensies)


food

9.1

service

8.6

ambience

8.3

"smaak boven ambiance"

7.3
food: 10 service: 6 ambience: 6
De kwaliteit en smaaksensaties van het 4 gangen menu staan boven kijf. Dat was perfect en echt genieten. De bediening mag wat meer tijd nemen om het eea toe te lichten ( het werd echt afgeraffeld) ook bij het geboden wijn arrangement zat geen wijn die mijn nieuwsgierigheid en interesse heeft gewekt. Bij het interieur had ik niet het idee bij een sterrenrestaurant te zijn, ook kregen wij niet het gevoel als gast aanwezig te zijn( toch 100,- per persoon afgetikt: aperitief ,amuse,4gangen menu, wijn arrangement, koffie met kleine patissierhapjes )
-

""

8.0
food: 9 service: 10 ambience: 5
Heerlijk geluncht met mijn dochter in het kader van de restaurantweek. Wat een mooie en heerlijke gerechten kregen we. Er was niets bij dat we niet lekker vonden.Bretelli is een aanrader. Bediening was vriendelijk. Het interieur is minder.
-

"Bretelli heerlijk gegeten"

9.3
food: 10 service: 8 ambience: 10
Heerlijk gegeten. Fijne sfeer. Er werd een vergissing gemaakt in volgorde van opdienen. Hierdoor kreeg ik een gerecht waarin geen rekening werd gehouden met m'n dieet wensen. Het werd zo snel mogelijk weg gehaald. Er werd helaas niet even uitleg bij gegeven. Er werd in de amuse een link gelegd met de kermis die dit weekend in Weert is. Erg leuk, mooi en lekker gedaan.
-

"Heerlijk gegeten"

8.0
food: 10 service: 8 ambience: 6
Heerlijk om niet te zeggen buitengewoon gegeten bij Bretelli. Ongelofelijk wat er in deze op het oog wat verborgen parel zit. En dan te bedenken dat 3 vd 4 eters vegetariërs waren die geen vlees vis schaal- schelp- en weekdieren eten noch paddestoelen en champignons. Zelden zo goed gegeten. De ambiance sluit niet helemaal aan bij de wonderbaarlijke gerechten.
-

"Optimaal genieten"

9.0
food: 10 service: 10 ambience: 7
Met vrienden genoten van een fantastisch vijfgangen verrassingsdiner. Genoten is wellicht nog te zwak uitgedrukt. Alle gerechten waren niet alleen verrassend qua smaak, samenstelling en van superieure kwaliteit. Het waren stuk voor stuk culinaire kunstwerken en -werkjes. Zeer vriendelijke en attente dames in de bediening. De ambiance sluit niet helemaal aan bij de fantastische gerechten van hoog niveau die zeker Michelin-ster waardig zijn.
-

"Bij Bretelli genoten van het seizoen"

7.0
food: 8 service: 8 ambience: 5
Heerlijk gegeten, elke gang had iets actueels van het seizoen. Vooral de variaties van wortel met makreel was heerlijk.
-