Een maand vol liefde, gezelligheid en lekker eten!

Inmiddels is de laatste maand van het jaar alweer aangebroken. Een maand vol gezelligheid met Sinterklaas, Kerstmis en Oud & Nieuw. Nu Sinterklaas weer bijna uit het land is kunnen we ons met zijn allen massaal gaan focussen op de kerst. Waarbij de huizen en de straten vol met lichtjes en kerstversiering worden versierd. De tijd die je doorbrengt met de mensen om wie je geeft, het moment van lekker samen zijn. Vol met lekker eten en leuke uitstapjes. Zal dit jaar het er toch weer een keer van komen dat we een witte kerst krijgen om het perfecte beeld van kerst helemaal compleet te maken?

4a36a475 186d 4424 a352 ecacaf7951a5

 

MAKE IT A DECEMBER TO REMEMBER

Wie kent het niet, de decemberstress? De familie over de vloer, wat moet je verzinnen om te gaan eten? Een uitgebreid kerstdiner is leuk, maar nog veel leuker zonder zorgen. Geen vragen die je jezelf moet stellen of iedereen het wel lust, of je wel genoeg je best hebt gedaan, of er genoeg eten is voor iedereen, noem het maar op. Doe jezelf een plezier en kies ervoor om je lekker te laten verwennen bij een van onze toppers die een speciaal kerstmenu aanbieden.

  1. Bij Coco Pazzo kun je tijdens de feestdagen volledig genieten aan het gezellige dorpsplein tussen de twee kerktorens van Houten. KLIK HIER om te reserveren.

  2. Zott in Nieuwegein is de ultieme plek om optimaal te kunnen genieten tijdens de feestdagen. Dit op een unieke locatie, uitzonderlijke keuken en het bijzonder kundige personeel maakt je kerstbeleving compleet. KLIK HIER om te reserveren.

  3. Bistro-mer in Den Haag staat bekend om zijn vis-, kreeft- en oesterspecialiteiten en heet zijn gasten dan ook van harte welkom tijdens de kerstdagen. KLIK HIER om te reserveren.

  4. Noordwest Café Restaurant in Amsterdam kun je terecht als je lekker wilt uitpakken tijdens de kerstdagen. Lekker lang tafelen met familie en/of vrienden? KLIK HIER om te reserveren.

  5. Visrestaurant Crabbetje in leiden heeft een speciaal keuze kerstmenu samengesteld. Al 25 jaar staan ze voor kwaliteit en gezelligheid. Chef Kok en gastheer Theo en Rene Guijt heten u dan ook met de feestdagen van harte welkom in het restaurant. KLIK HIER om te reserveren.

  6. Restaurant Ratatouille in Harderwijk is de perfecte plek om tijdens de kerstdagen te genieten van een speciaal samengesteld 5-gangen kerstdiner inclusief overheerlijk amuses. KLIK HIER om te reserveren.

Related Articles