☆ Dining with the Stars ☆

 

☆ Dining with the Stars ☆

Dining with the Stars is weer begonnen. Een culinaire periode vol met prachtige sterrendiners bij toprestaurants!
Gedurende deze dagen kun je genieten van een viergangenlunch voor 44,50 en een vijfgangendiner voor 59,50.
Restaurants met twee sterren mogen een supplement van 15 euro per persoon vragen.

 

 

Restaurant OpBuuren in Maarssen
Aan de rivier De Vecht in Maarssen vind je het prachtige restaurant OpBuuren. Hier gaat het om warmte, gastvrijheid, sfeervol dineren en echte smaken proeven van Patron Cuisinier Karl van Baggem. Vaar je toevallig langs? Leg dan aan en geniet op het zonnige terras van de kleurrijke gerechten. 

 

Het Oude Gemeentehuis in Rhenen
Het Oude Gemeentehuis wordt gerund door Janneke Eerbeek en topkok Niels Minkman. Het mooie pand is sfeervol ingericht met een veelzijdige Frans gebaseerde menukaart en erg vriendelijke bediening!

 

Villa la Ruche in Voorburg
De schitterende opgemaakte borden, verrassende smaken en prachtige ambiance zorgen voor een onvergetelijke avond. De zeer vriendelijk bediening geven een duidelijke toelichting op de gerechten. Ook begeleiden zij de gerechten met bijpassende wijnen. Hier wordt met hart en ziel gekookt en is de uitgangspunt de gast. Kortom, een aanrader.

 

The Raffles in Den Haag
Restaurant The Raffles, gelegen op de Javastraat, biedt de beste verfijnde Indonesische keuken van Den Haag.

De frisse, elegante gerechten vertellen met verse kruiden en heldere smaken een reis door de hele archipel. Genieten van een geweldige wijn-spijs combinatie met dagverse ingrediënten en kruiden. 

 

Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel
Het creatieve van chefkok Jaimie van Heije vind je niet alleen terug in het interieur maar ook in de gerechten en het personeel.

De gastronomische kunstwerken hebben een Indonesische achtergrond, die op een leuke wijze worden geïntroduceerd aan de gast. 

O Mundo in Wageningen
Eten bij restaurant O Mundo is, door de Zuid-Europees getinte gerechten, een avontuurlijke culinaire reis.

O mundo behaalde al in 2009, onder leiding van chef-kok Dennis Richter Uitdenbogaardt, een Michelinster. Elke gang is weer een plaatje van lekker naar verrukkelijk!

De Dyck in Woubrugge
Gelegen aan een dijk naast een prachtig kanaal! Hier kun je in de zomeravonden heerlijk buiten vertoeven en genieten van het landelijke uitzicht en het frisse polderbriesje.Wat restaurant De Dyck erg bijzonder maakt is dat dit een prachtig gerenoveerde boerderij is. De meeste producten komen van eigen land en akker en met de verse groenten en kruiden uit eigen moestuin maakt Chef Anner Sluijter heerlijke pure gerechten.

 

Wolfslaar in Breda
Bij restaurant Wolfslaar word je verwelkomt in het voormalig koetshuis van het schitterende Landgoed in Breda. Hier kun je terecht voor culinaire, hoogstaande gerechten en perfecte service; de ingrediënten voor een onvergetelijke gastronomische ervaring. Ook heeft Restaurant Wolfslaar een selectie unieke wijnen van authentieke druivenrassen in huis.

 

De Bloemenbeek in De Lutte 
Een typisch plattelandshotel in een van de mooiste streken van Nederland. De gastronomische filosofie van de Bloemenbeek is al meer dan 50 jaar gestoeld op de klassieke Frans-mediterrane keuken, vergezeld met de prachtigste wijnen uit de wereld. In de keuken wordt met de beste seizoensproducten gewerkt. Sinds 2011 is de Bloemenbeek bekroond met een Michelinster.

 

Jacobsz in Amsterdam
Hoe fijn is het om ergens lekker te eten, met aandacht geholpen te worden, goede wijnen te drinken en dan met een hele bescheiden rekening af te sluiten?

Een bijzonder sympathieke tent met ontzettend aardig personeel. 

Ben jij een culinaire foodliefhebber of heb je nog nooit in een sterrenrestaurant kunnen dineren? Dit is de kans om voor een fantastische prijs kennis te maken met de toppers van Nederland. DiningCity waardeert alle foto's, recensies en meningen die jullie met ons delen. Kijk gauw op de website voor nog meer fantastische restaurants en wie weet zien wij een leuke foto van jou verschijnen op Facebook of Instagram! 

Website: www.diningwiththestars.nl
Facebook: www.facebook.com/DiningCityNederland

 

 


Related Articles