5 x best burgers in town: Amsterdam


Een juicy burger wordt voor veel hotspots weer een vaste prik op het menu en wie is er nu niet gek op een vers gemaakte guilty pleasure? Wij hebben een lijst gemaakt met 5 tips om burgers te eten in Amsterdam.


Smokin’ Barrels
De naam zegt het al: het vlees wordt hier daadwerkelijk op smoking barrels bereid. Het menu ziet er fantastisch uit met een keuze uit 8 burgers met te gekke namen zoals Ari Gold en Return of the Mac. Bijzonder extraatje hier is dat je een Surf&Turf burger kunt bestellen: een echte juicy burger geserveerd met kreeft.

Smokin'Barrels-1

Beukenplein 22

 

Cannibale Royale
Bij Cannibale Royale haal je niet alleen overdag maar ook ‘s nachts de lekkerste, juicy burgers. De locatie Handboogstraat is namelijk doordeweeks tot 03.00 open en in het weekend zelfs tot 04.00! Met maar liefst drie locaties in Amsterdam is er altijd een moment om aan je vrienden voor te stellen om langs Cannibale Royale te gaan.

CannibaleRoyale-1

Handboogstraat 152
Ruysdaelkade 149
Lange Niezel 15

 

Rotisserie
Nog een hotspot met twee locaties door hun succes. Naast de burgers serveren ze hier ook heerlijke kippetjes. De burgers zijn hier ook af te halen en dat kost je slechts €7,50. Ook kun je nog extra toppings aan je burger toevoegen, zodat deze helemaal bij jouw smaak past.

Rotisserie-1

Beukenplein 17
De Clercqstraat 81

 

The Butcher
Middenin de Pijp is The Butcher een hele coole hamburgertent. De inrichting heeft iets weg van een slager. Met maar liefst 14 burgers op het menu is er voor ieder wat wils. Met sauzen en toppings kun je je burger helemaal eigen maken. The Butcher heeft ook een stand in de Foodhallen, extra leuk!

TheButcher-1

Albert Cuypstraat 129
Foodhallen: Bellamyplein 51

 

De Biertuin
In Amsterdam Oost blijft de Biertuin echt een klassieker. Het hele jaar door is het mogelijk om buiten te zitten, want het terras wordt bij kou warm gehouden door parasols en heaters. Je schuift hier gezellig bij andere Biertuinbezoekers aan om van een van de vele binnen- en buitenlandse biertjes te genieten. Geroemd om de Kip van ’t Spit, maar de Hamburger Deluxe is zeker een tip waardig in dit lijstje. Geserveerd met verse luie wijven-friet en salade beleef je hier een hele gezellige avond onder het genot van eten en drinken.

Biertuin-1

Linnaeusstraat 29

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes en deals? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief viawww.diningcity.nl/newletter-social 


Related Articles