☆ De winnaars: Dining with the Stars ☆


Volgende week is het weer zo ver! Dan begint het meest culinaire event van Nederland: dé winnaarseditie van Dining with the Stars! Vanaf maandag 16 januari tot en met zondag 29 januari zullen de 15 toprestaurants zich weer van hun beste kant laten zien. De echte winnaars van Dining with the Stars zijn de enige deelnemers, dus je zult echt versteld raken. De sterrenrestaurants verwennen hun gaste met de mooiste, fijnste en meest geraffineerde gerechten. Ook wordt er weer extra aandacht besteed aan de juiste entourage, perfecte service en verrassende smaakcombinaties. Nieuwsgierig naar alle sterrenrestaurants die gewonnen hebben? Lees dan verder!


3

Ben je benieuwd naar de winnaars van Dining with the Stars 2016? Neem dan snel een kijkje in onderstaande deelnemerslijst:

 De Kromme Dissel in Heelsum

Restaurant De Kromme Dissel is tijdens de reguliere editie van Dining with the Stars 2016 op de eerste plaats geëindigd met maar liefs een 9,83. Dit gerenommeerde eensterren-restaurant uit Heelsum zal u, samen met haar sterke team, onder leiding van chef-kok Tony Berendsen trakteren op unieke culinaire hoogstanden. Naast het behalen van de felbegeerde eerste plek tijdens Dining with the Stars 2016, heeft de Sommelier Ronnie Brouwer, de Gault&Millau "beste sommelier van het jaar" gewonnen. 

 Aan de Poel in Amstelveen

Dit mooie 2-sterrenrestaurant uit Amsterdam is dit jaar op de gedeelde tweede plaats geëindigd met het prestigieuze eindcijfer van een 9,75. Ook deze editie zal restaurant Aan de Poel wederom haar uiterste inzet geven om de beleving van haar gasten optimaal te laten worden.

 De Moerbei in Warmond

Restaurant De Moerbei deelde dit jaar, samen met restaurant Aan de Poel, de prominente tweede plaats met het uiteindelijke eindcijfer van een 9,75. Vanuit de oude boerderij, in het centrum van het kleine dorpje Warmond, kookt restaurant De Moerbei de sterren van de hemel. Kom langs en ervaar de gastronomische sferen van dit authentieke restaurant.


Naast bovenstaande gerenommeerde top 3 restaurants, is de portefeuille van de winnaarseditie van Dining with the Stars rijk aan een bron van top sterrenkeukens. De top 10 wordt afgemaakt door onderstaande restaurants en uiteraard de runners-up: 

 

4.  't Nonnetje in Harderwijk 
5.  't Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht 
6.  Wolfslaar restaurant in Breda 
7.  Fred in Rotterdam 
7.  Calla’s in Den Haag 
8. 12 GM Het Bosch in Amsterdam 
9.  Basiliek in Harderwijk 
10.  Brienen aan de Maas in Well
10.  Kasteel Heemstede in Houten
RU  De Bokkedoorns in Overveen
RU ☆ Perceel in Cappelle aan de IJssel 
RU ☆ Parkheuvel in Rotterdam

 

Recensies van de top 3 restaurants

 

De Kromme Dissel 

 

"Beste restaurant ever"
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 10
De kromme dissel is al jaren onze grote favoriet. Alles is fantastisch, het eten, het begeleidende wijnarrangement, de bediening en de sfeer. Kortom: een echte aanrader!

 

"Feestje"
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 10
Zoals altijd weer een feestje om in De Kromme Dissel bij chef Berendsen en zijn team te lunchen. Dank.

 

"Het is ze weer gelukt...."
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 10
Verrassende gerechtjes, fantastische smaken, mooie schilderijtjes op het bord, prettige bediening, kortom genieten!
 
 
 

 Aan de Poel 

 
"Hemels "
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 10
38 Jaar getrouwd en ons top laten verwennen door Stefan van Sprang en zijn brigade. Elk gerecht een lust voor het oog en een streling voor de tong. Heel attent was ook de chocolade felicitatie bij het dessert.
 
 
"Perfect"
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 10
Zoals altijd helemaal top ... perfectie sfeer en ongedwongenheid alles in een geweldig als je dit kunt brengen.
 
 
"Smaakbommetjes"
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 8
Het is toch heerlijk om zo verwend te worden, van begin tot het eind van de avond. De amuses waren kleine kunstwerkjes, niet alleen van smaak. Zalig en komen snel weer terug.
 
  
 

De Moerbei

 
"Geweldig"
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 10
Het eten was in een woord geweldig de sfeer is gezellig en de service is zo als altijd perfect en heerlijke avond.
 
 
"Terechte winnaars"
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 9
Was ultiem genieten! Heerlijk gegeten in combinatie met even heerlijke wijnen. Zeer de moeite waard om (nog eens) te gaan eten. Ambiance en bediening complementeerden de uitermate geslaagde avond.
 
 
"Moerbei is top!"
Cuisine: 10 - Service: 10 - Atmosphere: 10
uitstekend diner, uitstekende service, zeer aangename sfeer. wij komen terug!
 
 
 
 

1 2

Benieuwd naar dit culinaire evenement en alle toprestaurants? KLIK HIER om te reserveren! 

 

 


Gerelateerde Artikelen