Wat 1007 mensen zeggen over 't Raedthuys*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
10 gangen amuse menu met geslaagde en een enkele iets minder geslaagde amuses. Wijnarrangement vonden we niet geweldig, slechts 2 van de 5 sprongen er uit, volgende keer gewoon één fles. Stoelen zitten op den duur slecht. Bediening was vriendelijk. We gaan nog wel een keer, maar dan een gewoon menu.
Heerlijke avond mèt fantastische vegetarisch diner
Heerlijk gegeten, fantastische bediening. Heel persoonlijk. Personeel met passie voor het vak. Alles bij elkaar een hele beleving.
Heerlijk, genoten van het 10 gangen amuse menu
Het eten bij 't Raedthuys was ontzettend lekker en de presentatie was ook zeer speciaal. De verschillende smaken van elk van de afzonderlijke gerechten was zeer bijzonder ook al zal niet iedereen van alle gerechten evenveel onder de indruk zijn, maar ja smaken verschillen nou eenmaal. De service is heel erg vriendel...
Lees hele reviewHet eten bij 't Raedthuys was ontzettend lekker en de presentatie was ook zeer speciaal. De verschillende smaken van elk van de afzonderlijke gerechten was zeer bijzonder ook al zal niet iedereen van alle gerechten evenveel onder de indruk zijn, maar ja smaken verschillen nou eenmaal. De service is heel erg vriendelijke en goed en ook de ambiance van het restaurant is mooi en rustig. Een echte aanrader.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Duiven e.o.
Over 't Raedthuys*
Keuken: Frans
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt. Historie is gecombineerd met een moderne uitstraling wat de ambiance prettig en warm maakt. Ook een plek waar de hedendaagse kunst en culinaire creaties elkaar ontmoeten.
Chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Bij 't Raedthuys worden de meest originele smaakcombinaties gebruikt wat ook nog eens een lust is voor het oog. Sommelier Karina van der Kolk schenkt hier bijpassende wijnen bij.
Een diner of lunch bij restaurant ’t Raedthuys in Duiven is werkelijk een culinair hoogtepunt, chef-kok Hans den Engelsen streeft naar gastronomische perfectie met enkel dagverse producten. Sommelier Karina van der Kolk past de wijn aan bij het gerecht zodat eten en drinken een (culinair) feest is voor de smaakpapillen.
Laat je verrassen door de culinaire wonderen van 't Raedhuys!